Nieuws & acties

 

20% korting op vloeren


Het jaar is voorbij gevlogen. De feestdagen staan alweer voor de deur. Hét moment om te genieten van gezelligheid en warmte. Na zo’n bewogen jaar hebben we daar misschien wel extra behoefte aan. Veilig en geborgen onder je dekentje op de bank, terwijl je tuurt naar het knisperende haardvuur. Wanneer het vuur schitterend reflecteert op jouw nieuwe vloer, maakt dat het plaatje helemaal af. Een magisch effect. Wij garanderen daarbij dat jouw schitterende vloer jarenlang in topconditie zal blijven. Een aankoop dus, die jou nog jaren plezier zal opleveren! Voor minder doen we het niet. Je hebt nog t/m 28 november 2020 om te profiteren van deze actie.

20% korting op vloeren
Jouw mening is geld waard

Jouw mening is geld waard


Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met een aankoop bij ons. Daarom zijn we dagelijks bezig om onze service te verbeteren. Heb je iets bij ons gekocht? Dan horen we graag hoe je onze service ervaart. Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Hiermee kun je jouw ervaringen met onze winkel delen. Daar zijn wij erg blij mee, maar jij ook; want uit deze inzendingen selecteren we regelmatig winnaars van schitterende prijzen! Dus wie weet levert jouw mening je een mooi cadeau op. 

Onze nieuwtjes en acties


Hier vind je het laatste nieuws en de actuele acties die geldig zijn bij [formule_name]. Wil je op de hoogte blijven van ons kortingsacties of de meest recente ontwikkelingen op woongebied? Houd dan dan deze pagina goed in de gaten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die jouw interieur te bieden heeft. Of neem eens een kijkje bij onze producten, onze diensten om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Hopelijk tot snel!

Onze nieuwtjes en acties

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Kaijer
Voorburggracht 202-204 | 1722 GV Zuid-Scharwoude
Telefoon 0226-312879
E-mail kaijer@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30 - 17.30
Woensdag09.30 - 17.30
Donderdag09.30 - 17.30
Vrijdag09.30 - 17.30
Zaterdag09.30 - 16.30
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.