05_2020_LP-slider_1920x600

Geef zon (en inbrekers) geen kans!

Dankzij buitenzonwering kun je genieten van de zomerse temperaturen in je tuin, terwijl het binnen heerlijk koel blijft. Maar misschien kies je ook voor een welverdiende vakantie. Je zult dan jouw woning leeg achter moeten laten. Dan is het fijn dat jouw huis bij thuiskomst een aangename temperatuur heeft én inbrekers niet van jouw afwezigheid hebben kunnen profiteren. Zo zijn rolluiken uitermate geschikt om jouw woning extra beveiliging te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat je kunt kiezen voor stevige inbraakveren die het inbrekers nóg moeilijker maken? Deze actie is geldig t/m 18 april 2020. Tot snel! Maak een afspraak met onze vakkundige adviseurs en we komen bij je thuis langs. Uiteraard nemen wij hierbij diverse maatregelen i.v.m het Coronavirus op aanraden van het RIVM.
Wij bieden je veel mogelijkheden qua stoffen en kleuren voor knikarmschermen bij ons in de winkel. Ook qua buitenzonwering is er dus heel veel mogelijk. We geven je graag een advies op maat waarin we al jouw wensen meenemen.

Colors@Home Kaijer, dé specialist in buitenzonwering!

Twijfel je nog een beetje wat ons assortiment voor jou kan betekenen? Kom gewoon eens vrijblijvend langs in onze winkel in Zuid-Scharwoude om het te bespreken. We kijken graag samen met je naar een oplossing op maat. Het verplicht je tot niets. Het allerbelangrijkste is dat we samen de buitenzonwering vinden die het beste past bij jouw wensen. Vind je het zelf nog moeilijk om de beste stof of kleur voor jouw woning te vinden? Geen probleem! We staan voor je klaar. Of misschien kunnen we je nog met onze andere producten van dienst zijn? Bij Colors@Home Kaijer vind je hoe dan ook een ruim woonassortiment boordevol inspiratie. Heb je op dit moment een directe vraag of wil je een afspraak maken? Het is ook mogelijk om met behulp van het onderstaande formulier je vraag te stellen. Je hoort dan snel van ons.
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenVoorburggracht 202-204|1722 GV Zuid-Scharwoude
Telefoon 0226-312879|E-mail kaijer@colorsathome.nl
Openingstijden
Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag09.30 - 17.30
Woensdag09.30 - 17.30
Donderdag09.30 - 17.30
Vrijdag09.30 - 17.30
Zaterdag09.30 - 16.30
Routebeschrijving
naar onze winkel